Produk Papan Sirkuit Cetak Teknologi Paling apik & Majelis PCB

Teknologi paling apikprodusen papan sirkuit dicithak minangka panyedhiya solusi siji-mandeg sakaDéwan PCB paling apik layanan ing Papan sirkuit dicithak fleksibel, PCB inti logam, PCB Keramik, fr4 PCB, etc. Welcome priksaan!

  • Apa sampeyan ngerti apa PCB etching? Apa sampeyan ngerti apa PCB etching?
    Etsa minangka teknik kanggo mbusak materi kanthi nggunakake reaksi kimia utawa dampak fisik. Teknik etsa bisa dipérang dadi kategori etsa basah lan etsa garing.
  • Teknologi lumahing dipasang Teknologi lumahing dipasang
    SMT yaiku teknologi perakitan permukaan (teknologi pemasangan permukaan) (singkatan saka Surface Mounted Technology), yaiku teknologi lan proses sing paling populer ing industri perakitan elektronik. utawa lumahing soyo tambah teknologi.Iku teknologi sambungan sirkuit sing instno pin utawa komponen Déwan lumahing timbal cendhak (SMC / SMD, komponen chip Chinese) ing lumahing Papan sirkuit dicithak (Printed Circuit Board, PCB) utawa lumahing landasan liyane , lan dilas kanthi welding ambalan utawa welding kecemplung.
  • 8-Lapisan 4OZ piring tembaga abot 8-Lapisan 4OZ piring tembaga abot
    Apa piring tembaga nglukis PCB?Piring tembaga nglukis ditampilake ing proses nunggu, karo batesan technical tartamtu lan kangelan operasi, lan biaya uga relatif larang. Lapisan foil tembaga diikat ing lapisan njaba FR-4. Nalika kekandelan tembaga wis 2oz wis rampung, iku ditetepake minangka nglukis tembaga PCB plate.PCB nglukis piring tembaga nduweni kinerja extension apik banget, ora winates dening suhu Processing, titik baking dhuwur bisa digunakake nalika oksigen ndamu, suhu kurang panggah brittle lan cara welding baking panas liyane, lan uga Nyegah geni, nyebar ing bahan non-combustible, PCB tembaga nglukis kekandelan sawijining beda, kesempatan aplikasi tartamtu uga beda banget.
  • Papat lapisan 2 OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing China Papat lapisan 2 OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing China
    Ing proofing PCB, lapisan tembaga diikat ing permukaan fr-4. Nalika kekandelan tembaga ≥ 2OZ ditindakake, ditetepake minangka piring tembaga sing kandel. Kekandelane beda, papan sing bisa digunakake uga beda banget.
  • Papan PCB 10-lapisan asalé saka teknologi paling apik ing China Papan PCB 10-lapisan asalé saka teknologi paling apik ing China
    Papan sirkuit multi-lapisan umume ditetepake minangka 10-lapisan —— 20-lapisan utawa ndhuwur, sing luwih angel tinimbang pangolahan papan sirkuit multi-lapisan tradisional, syarat kualitas lan linuwih sing dhuwur, utamane digunakake ing peralatan komunikasi, dhuwur. -server pungkasan, elektronik medis, penerbangan, kontrol industri, militer lan lapangan liyane.
  • Single Sided Film Keramik Keramik PCB Single Sided Film Keramik Keramik PCB
    Papan sirkuit film kandel, uga dikenal minangka papan sirkuit hibrida, dibentuk kanthi sablon ing substrat saka macem-macem bahan. Substrat utamane 96% bahan keramik alumina.
  • Single Sided Film Keramik Keramik PCB Single Sided Film Keramik Keramik PCB
    Produsèn profesional ing China kanggo nggawe film nglukis Keramik.PCB film tebal, PCB Keramik
  • PCB Keramik Film Kandel pindho sisi PCB Keramik Film Kandel pindho sisi
    Produsèn profesional ing China kanggo nggawe film nglukis Keramik.
22222
Produsen Pcb Paling Apik Kanthi Layanan Majelis

Ingprodusen PCB paling apik fokus ing solusi siji-mandeg ing papan sirkuit dicithak adat lanperakitan PCB.

Wiwit wiwitan, minangka produsen papan sirkuit dicithak kanthi paling apikperakitan PCB layanan ing Asia, Teknologi Best wis darmabakti kanggo dadi partner paling apik saka advance, dhuwur-tliti dicithak Papan sirkuit, kayata Papan tembaga abot, Ultra-tipis PCB, lapisan campuran, TG dhuwur, HDI, frekuensi dhuwur (Rogers, Taconic) , Papan kontrol impedansi, Metal Core PCB (MCPCB) kayata Aluminium PCB, Tembaga PCB, lan Keramik PCB (konduktor Tembaga, AgPd, Au, etc) lan ing.


kitaprodusen papan sirkuit dicithak nyedhiyani ora mung PCB& Manufaktur MCPCB, nanging uga kalebu duplikat PCB, Teknik& desain proses, manajemen komponen& solusi sumber, PCB ing-house perakitan& integrasi sistem lengkap, lan teknologi sing dipasang ing permukaan (SMT), perakitan produk lengkap& testing.

Waca liyane
Waca liyane
Apa milih kita?

Teknologi paling apikProdusen papan sirkuit dicithak kanthi pengalaman luwih saka 15 taun, tansah mangsuli sajrone 12 jam, kanthi layanan perakitan PCB paling apik kanthi rega sing apik.

  • Kebijakan Mutu

    Kualitas PCB minangka inti produk. Kabeh insinyur& wong lanang departemen penting duwe pengalaman luwih saka limang taun ing industri PCB, kita tindakake munggah karo standar PCB standar, uga karo request khusus klien '.

  • Teknologi Art-of-state

    Umume insinyur lan operator duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing industri PCB, saengga bisa ngasilake khusus kayata papan tembaga abot 20 OZ, 4 lapisan MCPCB, lsp.

  • prabotan

    We tuku akeh majeng, mesin seni-of-negara& piranti kanggo manufaktur PCB, lan mriksa, kanggo nambah kualitas Papan kita.

  • Kapabilitas

    Kita terus nambah MCPCB, FR4 PCB& FPC& Tingkat manufaktur PCB Keramik kanggo entuk asil sing marem saka pelanggan lan awake dhewe.

Babagan Produsèn Papan sirkuit dicithak Teknologi Best

Jaminan Kualitas Papan Sirkuit Cetak Custom

Produsèn pcb adat Teknologi Best, diadegaké ing Juni 28, 2006, iku perusahaan kadhaptar Hong Kong kang fokus ing siji-mandeg panyedhiya solusi saka FPC, Kaku-lentur PCB, MCPCB, FR4 PCB, Keramik PCB, PCB Khusus kayata Heavy Copper ( munggah 20 OZ), PCB ekstra lancip (0,10, 0,15mm), lan layanan Déwan PCB.

Wiwit wiwitan, minangka vendor papan sirkuit cetak (PCB) ing Asia, Teknologi Best wis darmabakti dadi mitra produsen PCB sing paling apik kanggo papan sirkuit cetak kanthi tliti dhuwur, kayata papan tembaga abot, PCB ultra-tipis, campuran. lapisan, TG dhuwur, HDI, frekuensi dhuwur (Rogers, Taconic), Papan kontrol impedansi, Metal inti PCB (MCPCB) kayata Aluminium PCB, Tembaga PCB, lan Keramik PCB (konduktor Tembaga, AgPd, Au, etc) lan ing.

We nyedhiyani ora mung PCB& Manufaktur MCPCB nanging uga kalebu duplikat PCB, Teknik& desain proses, manajemen komponen& solusi sumber, PCB ing-house perakitan& integrasi sistem lengkap, teknologi sing dipasang ing permukaan (SMT), lan perakitan produk lengkap& testing.

  • 2006+
    Panyiapan perusahaan
  • 500+
    personel perusahaan
  • 28900+
    Area pabrik
  • OEM
    solusi khusus OEM
Waca liyane
Custom Printed Circuit Board Case

Kualitas sing dipercaya kanggo ketemu pelanggan

  • Ing Juli 11, kita wis customer apik tenan saka Jerman dibukak kita
    Ing 11 Juli, kita duwe pelanggan apik tenan saka Jerman ngunjungi kita esuk iki, nyatane Peter, general manager kita lan Tiffany, salesgirl kita mung dibukak perusahaan siji sasi kepungkur ing Frankfurt. Wektu iki Customer ngunjungi kantor kita, FPC, pabrik SMT lan nedha awan éca karo kita. Salajengipun, piyambakipun maringi kita liyane proyèk uga kalebu Keramik PCB.Thanks kanggo dhukungan gedhe lan kita bakal darmabakti kanggo nyedhiyakake pelanggan karo produk lan layanan liyane lan liyane marem.
  • Kita duwe siji pelanggan saka AS sing ngunjungi kita tanggal 25 Juli 2019
    Kita duwe siji pelanggan saka AS sing ngunjungi kita tanggal 25 Juli 2019. Dheweke ngunjungi pabrik SMT lan FPC lan dheweke seneng ndeleng para pekerja berpengalaman ing bengkel sing jelas, produk pangiriman cepet kanthi jaminan kualitas.
  • A adat saka Australia rembugan project karo Best Technology
    Salah sawijining klien sing apik tenan, ngunjungi perusahaan kita tanggal 3 April 2019.Pelanggan ujar manawa Teknologi Paling Apik dihargai minangka pemasok produk kualitas apik sing cocog karo syarate.Dheweke ngliwati syarat PCB sing dibutuhake kanggo kabutuhan produksi saiki lan menehi perkiraan produk sing dibutuhake kanggo proyek kasebut.
Hubungi Produsèn PCB paling apik

Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan