• Babagan Teknologi Paling Apik

    Teknologi paling apik, madeg tanggal 28 Juni 2006, minangka perusahaan kadhaptar Hong Kong sing fokus ing panyedhiya solusi siji-mandeg FPC, Rigid-flex, MCPCB, FR4 PCB, PCB Keramik, PCB Khusus kayata Tembaga Heavy (nganti 20 OZ). ), PCB ekstra tipis (0,10, 0,15mm), lan layanan perakitan PCB.


    Wiwit wiwitan, minangka vendor Papan sirkuit dicithak (PCB) ing Asia, Teknologi Best wis darmabakti dadi partner paling apik saka advance, dhuwur-tliti Papan sirkuit dicithak, kayata Papan tembaga abot, PCB Ultra lancip, lapisan campuran, TG dhuwur, HDI, frekuensi dhuwur (Rogers, Taconic), papan kontrol impedansi, Metal Core PCB (MCPCB) kayata Aluminium PCB, Tembaga PCB, lan Keramik PCB (konduktor Tembaga, AgPd, Au, etc) lan ing.

    Apa kita nyedhiyani ora mung PCB& Manufaktur MCPCB, nanging uga kalebu duplikat PCB, Teknik& desain proses, manajemen komponen& solusi sumber, PCB ing Déwan omah& integrasi sistem lengkap, lumahing dipasang teknologi (SMT), perakitan produk lengkap& testing.


    Umume insinyur lan operator duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing industri PCB, supaya bisa ngasilake khusus kayata papan tembaga abot 20 OZ, 4 lapisan MCPCB, lan liya-liyane. Ing wektu sing padha, kita tuku akeh seni canggih mesin negara& piranti kanggo Manufaktur PCB, mriksa, kanggo nambah kualitas Boards kita. 

    Saiki kemampuan mulut kita yaiku 260,000 kaki persegi (28,900 meter persegi), luwih saka 1,000 papan sing beda bakal rampung. Kita uga nyedhiyakake layanan ekspedisi, supaya papan sing penting bisa dikirim sajrone 24 jam.

    • 2006+
      Panyiapan perusahaan
    • 500+
      personel perusahaan
    • 28900+ Area pabrik
    • OEM
      solusi khusus OEM
    Hubungi Kita

    Produk kita wis entuk akeh sertifikasi babagan kualitas lan inovasi.

    Welcome to hubungi kita nalika sampeyan perlu sawetara jinis Circuit Boards, lan sampeyan bakal weruh carane akeh wektu lan dhuwit sing bakal disimpen, lan sampeyan tansah nampa apa sing wanted.

    9E, Jindacheng Bld, Center Rd Shajing Town,Bao'an District Shenzhen

    HUBUNGAN KITA
    Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
    Chat with Us

    Kirimake priksaan sampeyan