Solusi Pabrik Pcb

VR

Perusahaan aerospace nyedhaki kita kanthi proyek tantangan sing mbutuhake pabrikan PCB kanthi tliti dhuwur lan linuwih kanggo digunakake ing sistem satelit canggih. PCBs perlu kanggo tahan suhu nemen, radiation, lan kahanan atos liyane, nalika ngirim kinerja optimal lan daya tahan.


Tim insinyur kita kerja sama karo klien kanggo ngembangake desain PCB khusus sing nyukupi syarat lan kendala tartamtu. Kita nggunakake bahan lan teknik manufaktur sing luwih maju kanggo njamin kualitas lan linuwih sing paling dhuwur, lan kita nindakake PCB ing pirang-pirang tes lan pamriksa kanggo verifikasi integritas.


Produk pungkasan ketemu kabeh klien's kabutuhan, ngirim kinerja ngédap lan linuwih ing kahanan tantangan saka papan. Kita padha bangga kanggo kontribusi kanggo sistem satelit inovatif iki lan kanggo bantuan advance ing wates teknologi aerospace.


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa