Pcb fleksibel kaku

VR

PCB fleksibel kaku minangka papan sirkuit sing serbaguna sing nggabungake keuntungan saka papan sing kaku lan sirkuit fleksibel, dadi pilihan sing cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake kaku lan keluwesan. Kanthi kemampuan kanggo dirancang karo 2 kanggo 50 lapisan, PCBs kaku-lentur nawakake sawetara saka sudhut opsi kanggo desain sirkuit, kalebu designs Kapadhetan dhuwur karo komponen kurang dibutuhake lan papan kurang needed kanggo numpuk munggah. Kanthi ngrancang wilayah minangka kaku ing ngendi dhukungan tambahan dibutuhake lan minangka fleksibel ing ngendi sudhut lan wilayah mbutuhake papan lan keluwesan ekstra, PCB fleksibel kaku nyedhiyakake keuntungan saka papan sing kaku, kayata rigiditas lan flatness, lan sirkuit fleksibel, kayata keluwesan lan keluwesan. . Iki ndadekake solusi sing cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu sing duwe watesan papan utawa mbutuhake keluwesan sing dhuwur. Kajaba iku, sirkuit fleksibel kaku nawakake kapadhetan komponen sing luwih dhuwur lan kontrol kualitas sing luwih apik, njamin kinerja lan linuwih sing optimal. Teknologi Best bangga kanggo kurban PCBs kaku-lentur karo liwat 50 lapisan, nggawe wong solusi becik malah kanggo aplikasi paling Komplek lan nuntut.

Sirkuit fleksibel kaku wis digunakake ing industri militer lan aeroangkasa luwih saka 20 taun. Ing papan sirkuit fleksibel kaku, sirkuit kasebut kasusun saka pirang-pirang lapisan internal sirkuit fleksibel. Nanging, sirkuit fleksibel kaku multilayer nggabungake lapisan sirkuit fleksibel eksternal, internal utawa loro-lorone sing dibutuhake kanggo ngrampungake desain kasebut. Teknologi paling apik uga bisa nggawe sirkuit fleksibel-kaku kanthi lapisan njaba dadi sirkuit fleksibel.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa