Supaya kanggo nyedhiyani siji-mandeg-layanan kanggo pelanggan, kita uga bisa nyedhiyani FPC lan Kaku-flex PCB Majelis layanan (uga dijenengi SMT: lumahing Mounting Teknologi). Kita bisa tuku kabeh komponen saka luar negeri utawa pasar domestik, lan nyedhiyani produk lengkap kanggo sampeyan karo wektu timbal cendhak.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan