VR

Déwan PCB lan soldering minangka proses utama pangolahan Majelis PCB. Iki tegese sawetara komponen ora bisa liwat gelombang solder amarga proses desain, bahan dhuwur, utawa ora bisa tahan suhu dhuwur, sing kudu nggunakake wesi soldering listrik kanggo soldering manual. Déwan PCB lan soldering saka plug-in umume dileksanakake sawise gelombang soldering saka Papan PCB dipasang wis rampung, supaya disebut pangolahan kirim-welding.


Ora mung komponen perakitan lan soldering, nanging uga bisa nyedhiyanilayanan solder PCB, kita bisa solder kabel lan kabel ing Papan PCB. Panggunaan penting liyane yaiku perakitan manual bisa dipriksa kanthi cekap dening peralatan inspeksi optik otomatis lan mbutuhake teknisi kanggo verifikasi panggonane lan ndemek masalah solder. Sawetara konektor gunung permukaan uga mbutuhake inspeksi manual lan tutul.


Komponen cilik sing bisa uga "ngambang" sajrone reflow utawa rawan kanggo solder bridging uga mbutuhake pembersihan manual dening teknisi.

Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa