Sawetara PCB dibutuhake kanggo nglumpuk karo sawetara bagean mechanical lan ngalih membran, sing ora masalah kanggo kita bantuan customer ngumpul bagean mechanical lan ngalih membran ing Boards PCB.

 

Ora ketompo yaiku perakitan bagean mekanik, rakitan optik, prototipe kanthi cepet, rakitan panel daya, luminaries, mekanisme medis utawa tugas mekatronik apa wae, kita dilengkapi teknologi sing dianyari kanggo perakitan elektromekanik jangka panjang lan cendhak.

 

Yen sampeyan pengin entuk layanan perakitan mekanik paling cepet, sampeyan bisa milih kita minangka insinyur paling apik kanggo ngembangake utawa nggawe produk sing dibutuhake.


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan