Grosir teknologi paling apikProdusèn PCB fr4khusus ing macem-macem papan fr4 lan nyedhiyakake layanan perakitan fr4 PCB wiwit taun 2006. Hubungi Teknologi Bestpapan fr4 supplier kapan wae lan entuk kuotasi!


FR-4, minangka tujuan kelas internasional sing ditampa kanthi wiyar kanggo epoksi sing dilapisi fiberglass sing tahan api (mati-mati). Sawise nambahake lapisan tembaga ing siji utawa saben sisih FR4, dadi Copper Clad Laminate (CCL), lan iki minangka bahan inti non-konduktif kanggo papan sirkuit sing biasane dicithak (PCB). Papan sirkuit dicithak nggunakake FR4 minangka materi inti bakal dijenengi minangka"FR4 PCB".


Papan pcb fr4 Grosir digunakake kanggo ndhukung mechanically lan nyambungake komponen elektronik listrik nggunakake jalur konduktif, trek utawa ngambah sinyal etched saka landasan laminate klambi tembaga. Kadhangkala, PCB uga dijenengi Printed Wiring Board (PWB) utawa etching wiring Board yen ora ana komponen elektronik ekstra sing ditambahake.


Seri produk Teknologi paling apik ngemot pirang-pirang sub-produk. kitaprodusen fr4 menehi perhatian gedhe marang integritas lan reputasi bisnis. Kita ngontrol kualitas lan biaya produksi kanthi ketat. Kabeh iki njamin manawa papan fr4 bisa dipercaya lan regane murah.


Seri papan fr4 paling apik kasedhiya ing macem-macem jinis lan spesifikasi. Produsèn Teknologi Best fr4 kasebut kanthi teliti, milih bahan mentahan kualitas. Biaya produksi lan kualitas produk bakal dikontrol kanthi ketat. Iki ngidini kita ngasilake PCB fr4 sing luwih kompetitif tinimbang produk liyane ing industri kasebut. Nduwe kaluwihan ing kinerja internal, rega, lan kualitas.


  • 12 lapisan PCB tembaga abot karo topeng Solder abang 12 lapisan PCB tembaga abot karo topeng Solder abang
    PCB 12-lapisan iki dirancang kanggo tahan kahanan suhu lan tekanan sing dhuwur. Bahan utama sing digunakake yaiku polimida; iku bahan organik kanthi tahan panas dhuwur. 12-lapisan piring PCB piring tembaga abot glethakaken dhasar kanggo sirkuit elektronik otomotif modern. Dheweke mbantu nglacak interkoneksi sing dipercaya. Dheweke duwe macem-macem panggunaan, kayata ngrakit sistem kontak elektronik, nyopir elektronik, unit kontrol transmisi, sistem navigasi, lan komponen kendaraan liyane.
  • 12 lapisan 4OZ tembaga abot kanggo sumber daya gedhe Supplier& produsen | Teknologi paling apik 12 lapisan 4OZ tembaga abot kanggo sumber daya gedhe Supplier& produsen | Teknologi paling apik
    Apa piring tembaga nglukis PCB?Piring tembaga nglukis ditampilake ing proses nunggu, karo batesan technical tartamtu lan kangelan operasi, lan biaya uga relatif larang. Lapisan foil tembaga diikat ing lapisan njaba FR-4. Nalika kekandelan tembaga wis 2oz wis rampung, iku ditetepake minangka nglukis tembaga PCB plate.PCB plate tembaga nglukis wis kinerja extension apik banget, ora winates dening suhu Processing, titik baking dhuwur bisa digunakake nalika oksigen ndamu, suhu kurang panggah brittle lan cara welding baking panas liyane, lan uga Nyegah geni, nyebar ing bahan non-combustible, PCB tembaga nglukis kekandelan sawijining beda, kesempatan aplikasi tartamtu uga beda banget.
  • 10-Lapisan 4OZ tembaga abot PCB Products | Teknologi paling apik 10-Lapisan 4OZ tembaga abot PCB Products | Teknologi paling apik
    Plat PCB tembaga sing kandel minangka piring khusus, lan Best Technology Co., Ltd. setya nyedhiyakake produk sing paling cocog lan inovatif lan layanan sing paling nyenengake.
  • Kualitas paling apik dheweke 14-lapisan 4OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing Pabrik China Kualitas paling apik dheweke 14-lapisan 4OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing Pabrik China
    Apa piring tembaga nglukis PCB?Piring tembaga nglukis ditampilake ing proses nunggu, karo batesan technical tartamtu lan kangelan operasi, lan biaya uga relatif larang. Lapisan foil tembaga diikat ing lapisan njaba FR-4. Nalika kekandelan tembaga wis 2oz wis rampung, iku ditetepake minangka nglukis tembaga PCB plate.PCB nglukis piring tembaga nduweni kinerja extension apik banget, ora winates dening suhu Processing, titik baking dhuwur bisa digunakake nalika oksigen ndamu, suhu kurang panggah brittle lan cara welding baking panas liyane, lan uga Nyegah geni, nyebar ing bahan non-combustible, PCB tembaga nglukis kekandelan sawijining beda, kesempatan aplikasi tartamtu uga beda banget.
  • 8-lapisan 2OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing China 8-lapisan 2OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing China
    Apa piring tembaga nglukis PCB?Piring tembaga nglukis ditampilake ing proses nunggu, karo batesan technical tartamtu lan kangelan operasi, lan biaya uga relatif larang. Lapisan foil tembaga diikat ing lapisan njaba FR-4. Nalika kekandelan tembaga wis 2oz wis rampung, iku ditetepake minangka nglukis tembaga PCB plate.PCB nglukis piring tembaga nduweni kinerja extension apik banget, ora winates dening suhu Processing, titik baking dhuwur bisa digunakake nalika oksigen ndamu, suhu kurang panggah brittle lan cara welding baking panas liyane, lan uga Nyegah geni, nyebar ing bahan non-combustible, PCB tembaga nglukis kekandelan sawijining beda, kesempatan aplikasi tartamtu uga beda banget.
  • Papat lapisan saka 4OZ Heavy tembaga PCB digunakake ing sumber daya gedhe Papat lapisan saka 4OZ Heavy tembaga PCB digunakake ing sumber daya gedhe
    Ing lapisan njaba FR-4 adhesion lapisan foil tembaga, nalika kekandelan tembaga 20Z, ditetepake minangka papan sirkuit tembaga nglukis, papan sirkuit tembaga nglukis nduweni kinerja extension banget, resistance dhuwur, suhu dhuwur, suhu kurang, karat. resistance, supaya produk elektronik duwe umur layanan maneh, lan menakake volume produk.
  • 10 lapisan 4OZ abot tembaga PCB kanggo sumber daya gedhe 10 lapisan 4OZ abot tembaga PCB kanggo sumber daya gedhe
    Apa piring tembaga nglukis PCB?Piring tembaga nglukis ditampilake ing proses nunggu, karo batesan technical tartamtu lan kangelan operasi, lan biaya uga relatif larang. Lapisan foil tembaga diikat ing lapisan njaba FR-4. Nalika kekandelan tembaga wis 2oz wis rampung, iku ditetepake minangka nglukis tembaga PCB plate.PCB nglukis piring tembaga nduweni kinerja extension apik banget, ora winates dening suhu Processing, titik baking dhuwur bisa digunakake nalika oksigen ndamu, suhu kurang panggah brittle lan cara welding baking panas liyane, lan uga Nyegah geni, nyebar ing bahan non-combustible, PCB tembaga nglukis kekandelan sawijining beda, kesempatan aplikasi tartamtu uga beda banget.
  • Apa sampeyan ngerti apa PCB etching? Apa sampeyan ngerti apa PCB etching?
    Etsa minangka teknik kanggo mbusak materi kanthi nggunakake reaksi kimia utawa dampak fisik. Teknik etsa bisa dipérang dadi kategori etsa basah lan etsa garing.
  • Teknologi lumahing dipasang Teknologi lumahing dipasang
    SMT yaiku teknologi perakitan permukaan (teknologi pemasangan permukaan) (singkatan saka Surface Mounted Technology), yaiku teknologi lan proses sing paling populer ing industri perakitan elektronik. utawa lumahing soyo tambah teknologi.Iku teknologi sambungan sirkuit sing instno pin utawa komponen Déwan lumahing timbal cendhak (SMC / SMD, komponen chip Chinese) ing lumahing Papan sirkuit dicithak (Printed Circuit Board, PCB) utawa lumahing landasan liyane , lan dilas kanthi welding ambalan utawa welding kecemplung.
  • 8-Lapisan 4OZ piring tembaga abot 8-Lapisan 4OZ piring tembaga abot
    Apa piring tembaga nglukis PCB?Piring tembaga nglukis ditampilake ing proses nunggu, karo batesan technical tartamtu lan kangelan operasi, lan biaya uga relatif larang. Lapisan foil tembaga diikat ing lapisan njaba FR-4. Nalika kekandelan tembaga wis 2oz wis rampung, iku ditetepake minangka nglukis tembaga PCB plate.PCB nglukis piring tembaga nduweni kinerja extension apik banget, ora winates dening suhu Processing, titik baking dhuwur bisa digunakake nalika oksigen ndamu, suhu kurang panggah brittle lan cara welding baking panas liyane, lan uga Nyegah geni, nyebar ing bahan non-combustible, PCB tembaga nglukis kekandelan sawijining beda, kesempatan aplikasi tartamtu uga beda banget.
  • Papat lapisan 2 OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing China Papat lapisan 2 OZ tembaga abot PCB asalé saka teknologi paling apik ing China
    Ing proofing PCB, lapisan tembaga diikat ing permukaan fr-4. Nalika kekandelan tembaga ≥ 2OZ ditindakake, ditetepake minangka piring tembaga sing kandel. Kekandelane beda, papan sing bisa digunakake uga beda banget.
  • Papan PCB 10-lapisan asalé saka teknologi paling apik ing China Papan PCB 10-lapisan asalé saka teknologi paling apik ing China
    Papan sirkuit multi-lapisan umume ditetepake minangka 10-lapisan —— 20-lapisan utawa ndhuwur, sing luwih angel tinimbang pangolahan papan sirkuit multi-lapisan tradisional, syarat kualitas lan linuwih sing dhuwur, utamane digunakake ing peralatan komunikasi, dhuwur. -server pungkasan, elektronik medis, penerbangan, kontrol industri, militer lan lapangan liyane.
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan