Pcb Lapisan Tunggal/ganda

VR

 "PCB Sisi Tunggal", utawa sampeyan bisa dijenengi minangka Single Layer PCB, utawa 1L PCB. neng kono's ora mung siji tilak tembaga ing Papan, komponen SMD ing sisih siji (liwat komponen bolongan ing sisih liyane), nanging uga ora PTH (dilapisi liwat bolongan) utawa Via, mung nduweni NPTH (no-dilapisi throgh bolongan), utawa lokasi bolongan.

Iki minangka jinis papan sing paling murah, lan digunakake ing papan sing gampang banget. Kanggo entuk rega sing luwih murah, kadhangkala wong bakal nggunakake CEM-1, CEM-3 tinimbang FR4, kanggo nggawe papan sirkuit. Kadhangkala, pabrik bakal etch adoh siji tilak tembaga saka 2L CCL (tembaga klambi laminate) yen ora 1L FR4 materail mentahan kasedhiya.

neng kono's Papan conventional liyane"2L PCB Kab" kang wis 2 tilak tembaga, lan uga dijenengi minangka"PCB pindho sisi" (D / S PCB), lan PTH (Via) iku kudu, nanging isih't wis Dikubur utawa Wuta bolongan. Komponen bisa dipasang ing sisih ndhuwur lan ngisor, supaya sampeyan ora't kudu padha sumelang ing bab ngendi kanggo sijine komponen ing Papan, lan ora perlu nggunakake liwat komponen bolongan kang tansah larang saka SMD siji.

Saiki iki minangka salah sawijining jinis PCB sing paling populer ing Bumi, lan kita bisa nyedhiyakake layanan cepet 24 jam kanggo dheweke. Klik kene kanggo ndeleng wektu Lead kanggo loro jinis papan sirkuit.


Struktur Sisi Tunggal (1L) PCB

Punika lapisan dhasar kanggo sisih siji (S / S) FR4 PCB (saka ndhuwur kanggo ngisor):

Silkscreen / Legenda ndhuwur: kanggo ngenali jeneng saben PAD, nomer bagean papan, data, lsp;

Finishing permukaan ndhuwur: kanggo nglindhungi tembaga sing kapapar saka oksidasi;

Top Soldermask (overlay): kanggo nglindhungi tembaga saka oksidasi, supaya ora soldered sak proses SMT;

Top Trace: tembaga etched miturut desain kanggo nindakake fungsi sing beda

Substrat/Materi inti: Non-konduktif kayata FR4, FR3, CEM-1, CEM-3.

Struktur PCB Sisi Ganda (2L).

Silkscreen / Legenda ndhuwur: kanggo ngenali jeneng saben PAD, nomer bagean papan, data, lsp;

Finishing permukaan ndhuwur: kanggo nglindhungi tembaga sing kapapar saka oksidasi;

Top Soldermask (overlay): kanggo nglindhungi tembaga saka oksidasi, supaya ora soldered sak proses SMT;

Top Trace: tembaga etched miturut desain kanggo nindakake fungsi sing beda

Substrat / materi inti: Non-konduktif kayata FR4, FR5

Jejak ngisor (yen ana): (padha karo sing kasebut ing ndhuwur)

Soldermask ngisor (overlay): (padha kasebut ing ndhuwur)

Finishing permukaan ngisor: (padha ing ndhuwur kasebut)

Silkscreen/legenda ngisor: (padha karo sing kasebut ing ndhuwur)


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa