Lapisan prasaja saka siji-sisiMCPCB kasusun saka basa logam (biasane aluminium, utawa wesi tembaga), Dielectric (non-conducting) Layer, Copper Circuit Layer, komponen IC lan solder mask.


Dielektrik prepreg nyedhiyakake transfer panas sing apik saka foil lan komponen menyang piring dhasar, nalika njaga isolasi listrik sing apik. Aluminium dasar / piring tembaga menehi integritas mechanical landasan siji-sisi, lan distributes lan mindhah panas menyang sink panas, soyo tambah lumahing utawa langsung menyang online online.


Single-Layer MCPCB bisa digunakake karo permukaan gunung lan chip& komponen kabel lan menehi resistance termal luwih murah tinimbang FR4 PWB. Inti logam nyedhiyakake biaya sing luwih murah tinimbang substrat keramik lan ngidini wilayah sing luwih gedhe tinimbang substrat keramik.


Seri MCPCB saka Best Technology digawe adhedhasar upaya sing ora bisa ditindakake. Produk kitaProdusen MCPCB kanthi bahan sing apik, teknologi produksi canggih, lan teknik manufaktur sing apik digunakake ing produksi produk dandanan permanen. Iku saka workmanship apik lan kualitas apik lan uga didol ing pasar domestik. Yen sampeyan nggoleki profesionalsupplier MCPCB, Sugeng rawuh ing pabrikan MCPCB Teknologi Paling apik.


Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan