PCB Inti Aluminium kaping pindho kanthi ENIG 1u '' digawe dening Teknologi Paling Apik

PCB Inti Aluminium kaping pindho kanthi ENIG 1u '' digawe dening Teknologi Paling Apik

PCB adhedhasar Aluminium dobel kanthi konduktivitas termal sing apik 2W / m.K digunakake ing peralatan mekanik digawe dening Best Technology.

Aluminium inti PCB, Aluminium adhedhasar PCB, Aluminium klambi PCB.


KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI
Telpon: +86-755-2909 1601/02/03
Situs web: www.bstpcb.com
Telpon: +86-18923412995
Kirimake priksaan sampeyan

Aluminium Core PCB nduweni kemampuan kanggo nggabungake lapisan polimer dielektrik kanthi konduktivitas termal sing dhuwur kanggo resistensi termal sing luwih murah. Kakehan panas accumulates ing Aluminium adhedhasar PCB, kang pungkasanipun ndadékaké kanggo malfunctions peralatan mechanical. Piranti elektronik sing ngasilake panas sing akeh ora bisa tansah digawe adhem nggunakake penggemar konvensional. Cooling konduktif liwat Aluminium klambi PCB iku pilihan becik. Ing pendinginan konduktif, panas ditransfer saka siji bagean panas menyang bagean sing luwih adhem kanthi kontak langsung. Iki bisa uga amarga panas terus-terusan ngupaya pindhah menyang obyek utawa medium sing luwih adhem.

Substrat logam tahan lama lan luwih konduktif tinimbang produk epoksi. Sing luwih dhuwur konduktivitas logam, luwih cepet transfer panas.

Katrangan

Spesifikasi

 

Ketebalan papan

1.60mm+/-10%

Konduktivitas termal

2W/m.k

Ketebalan tembaga

2 OZ

Topeng solder

Putih

Silkscreen

 ireng

Finishing lumahing

ENIG 1U''


Aluminium inti PCB PCB adhedhasar aluminium PCB nganggo aluminium
IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan