Intro kanggo Sepuluh lapisan PCB saka teknologi paling apik ing China Teknologi Best

Intro kanggo Sepuluh lapisan PCB saka teknologi paling apik ing China Teknologi Best

Pabrik PCB profesional ing China, Teknologi paling apik khusus ing PCB kaku, PCB lan SMT luwih saka 15 taun.

Sepuluh lapisan PCB, SMT PCB, Custom PCB


KIRIM INQUIRY SAIKI
KONTAK KAMI
Telpon: +86-755-2909 1601/02/03
Situs web: www.bstpcb.com
Telpon: +86-18923412995
Kirimake priksaan sampeyan

Pambuka produk

Informasi produk

 Intro to Ten layer PCB from the best technology in China Best Technology   

Kaluwihan Perusahaan

01
Teknologi Art-of-state: Umume insinyur lan operator duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun ing industri PCB, saengga bisa ngasilake khusus kayata papan tembaga abot 20 OZ, 4 lapisan MCPCB, lsp.
02
Kebijakan Kualitas: Kualitas PCB minangka inti produk. Kabeh insinyur& departemen penting wong lanang wis luwih saka limang taun expenrience ing industri PCB, kita tindakake munggah standar PCB standar, uga karo request khusus klien '.
03
Kapabilitas: Kita terus nambah MCPCB, FR4 PCB& Tingkat manufaktur PCB Keramik kanggo entuk asil sing marem saka pelanggan lan awake dhewe.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan

P:

Apa kita nindakake lumahing pagawean kanggo PCB?     

A:

Yen sampeyan wis weruh pitakonan "Apa permukaan rampung ing PCB?" ndhuwur, pitakonan iki bakal gampang dingerteni: pisanan, kita kudu nglindhungi lapisan sirkuit tembaga saka oksidasi lan karusakan mechanical, kaloro, kita kudu tetep solderability tembaga lan property electrical.

P:

Apa finishing lumahing umum?     

A:

Kanggo panyuwunan sing beda, kita bisa nindakake pagawean permukaan sing beda kanggo ketemu pelanggan. Dhaptar finishing permukaan, sing Best Technology Co, Limited duwe kemampuan kanggo nindakake kanggo informasi sampeyan. HAL PCB: leveling udara panas (HAL), sing nggunakake Sn kanggo ngrampungake permukaan, waca liyane ... OSP PCB: Organic solderability preservative (OSP), waca liyane ... ENIG PCB: Electroless Nikel/Immersion Gold (ENIG), Emas immersion ing bantalan, waca liyane ... ENEPIG PCB: electroless nikel electroless paladium immersion gold (ENEPIG), waca liyane

P:

Apa permukaan finishing ing PCB?     

A:

Biasane kita nggawe PCB minangka sirkuit tembaga, nanging tembaga gampang dioksidasi, mula kita bakal nindakake Soldermask ing lapisan sirkuit tembaga, nanging nalika butuh komponen sing dilas ing PCB, kita kudu nggawe bantalan, carane nglindhungi bantalan saka oksidasi lan ora numpes solderability? Kita bisa nindakake lumahing pagawean ing PCB.


IF YOU HAVE MORE QUESTIONS,WRITE TO US
Just tell us your requirements, we can do more than you can imagine.
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan