Некои ПХБ треба да се склопат со некои механички делови и мембрански прекинувач, тоа не е проблем за нас да му помогнеме на клиентот да ги состави механичките делови и мембранскиот прекинувач на ПХБ плочите.

 

Без разлика што се работи за склопување на механички делови, оптички склопови, брзо прототипирање, склопови на енергетски панели, светилки, медицински механизам или каква било задача за мехатроника, ние сме опремени со надградена технологија за долгорочно и краткорочно електромеханичко склопување.

 

Ако сакате да ја добиете најбрзата услуга за механичко склопување, можете да не изберете како најдобри инженери за развој или производство на вашите барани производи.


Chat with Us

Испратете го вашето барање