Најдобра технологија на големоfr4 производител на ПХБспецијализирана за многу видови на fr4 плоча и обезбедува услуга за склопување на fr4 PCB од 2006 година. Ве молиме контактирајте со Best Technologyfr4 табла добавувачи во секое време и добијте понуди!


FR-4, е широко прифатена меѓународна дестинација за епоксидна ламинирана армирана фиберглас која е отпорна на пламен (самогасне). Откако ќе се додаде бакарен слој на едната или секоја страна од FR4, тој станува ламинат со бакар (CCL), и ова е непроводен јадро материјал за нормално печатено коло (PCB). Плочата за печатено коло што користи FR4 како јадро материјал ќе биде именувана како"FR4 ПХБ".


Трговската плоча fr4 pcb на големо се користи за механичка поддршка и електрично поврзување на електронските компоненти користејќи проводни патеки, траки или сигнални траги врежани од ламинатна подлога обложена со бакар. Понекогаш, PCB се нарекува и Printed Wiring Board (PWB) или плоча за ожичување ако не се додадени дополнителни електронски компоненти.


Серијата производи за најдобра технологија содржи повеќе подпроизводи. Нашиотfr4 производител посветува големо внимание на интегритетот и деловната репутација. Ние строго го контролираме квалитетот и производните трошоци на производството. Сите овие гарантираат дека плочата fr4 е квалитетно доверлива и поволна по цена.


Најдобрата серија на плочи fr4 е достапна во широк спектар на типови и спецификации. Најдобра технологија fr4 производителот внимателно избира квалитетни суровини. Трошоците за производство и квалитетот на производот ќе бидат строго контролирани. Ова ни овозможува да произведуваме fr4 PCB што е поконкурентно од другите производи во индустријата. Има предности во внатрешните перформанси, цената и квалитетот.


 • Тешка бакарна ПХБ од 12 слоја со црвена маска за лемење Тешка бакарна ПХБ од 12 слоја со црвена маска за лемење
  Овие 12-слојни ПХБ се дизајнирани да издржат услови на висока температура и притисок. Главниот материјал што се користи е полиимид; тоа е органски материјал со висока отпорност на топлина. Тешката бакарна плоча со 12-слојна ПХБ ја постави основата за модерните автомобилски електронски кола. Тие помагаат да се следат сигурните меѓусебни врски. Тие имаат различни намени, како што се склопување електронски системи за палење, електронско возење, контролни единици за пренос, системи за навигација и други компоненти на возилото.
 • 12 слоеви 4OZ тежок бакар за големи напојувања Добавувач& производители | Најдобра технологија 12 слоеви 4OZ тежок бакар за големи напојувања Добавувач& производители | Најдобра технологија
  Која е дебелата бакарна плоча на ПХБ? Дебелата бакарна плоча се прикажува во процесот на чекање, со одреден технички праг и тешкотија на работа, а цената е исто така релативно скапа. Слој од бакарна фолија е врзан во надворешниот слој на FR-4. Кога дебелината на бакар е 2 oz е завршена, таа се дефинира како дебела бакарна ПХБ плоча. Дебелината бакарна плоча има многу добри перформанси за продолжување, не е ограничена од температурата на обработка, високата точка на печење може да се користи при дување кислород, ниската температура непроменета кршливи и други жешки методи за заварување со печење, а исто така и заштита од пожар, се шири во незапаливи материјали, дебели бакарни ПХБ неговата дебелина е различна, специфичните прилики за примена се исто така многу различни.
 • 10-слој 4OZ тешки бакарни ПХБ производи | Најдобра технологија 10-слој 4OZ тешки бакарни ПХБ производи | Најдобра технологија
  Густата бакарна ПХБ плоча е специјална плоча, а Best Technology Co., Ltd. е посветена да им обезбеди на клиентите најсоодветни и иновативни производи и најзадоволителна услуга.
 • Најдобар квалитет 14-слој од 4OZ тежок бакар ПХБ доаѓа од најдобрата технологија во фабриката во Кина Најдобар квалитет 14-слој од 4OZ тежок бакар ПХБ доаѓа од најдобрата технологија во фабриката во Кина
  Која е дебелата бакарна плоча на ПХБ? Дебелата бакарна плоча се прикажува во процесот на чекање, со одреден технички праг и тешкотија на работа, а цената е исто така релативно скапа. Слој од бакарна фолија е врзан во надворешниот слој на FR-4. Кога дебелината на бакар е 2 oz е завршена, таа се дефинира како дебела бакарна ПХБ плоча. Дебелината бакарна плоча има многу добри перформанси за продолжување, не е ограничена од температурата на обработка, високата точка на печење може да се користи кога дува кислород, ниската температура непроменета кршливи и други методи за заварување со топла печење, а исто така и заштита од пожар, се шири во незапаливи материјали, дебели бакарни ПХБ неговата дебелина е различна, специфичните прилики на апликација се исто така многу различни.
 • 8-слојната 2OZ тешка бакарна ПХБ доаѓа од најдобрата технологија во Кина 8-слојната 2OZ тешка бакарна ПХБ доаѓа од најдобрата технологија во Кина
  Која е дебелата бакарна плоча на ПХБ? Дебелата бакарна плоча се прикажува во процесот на чекање, со одреден технички праг и тешкотија на работа, а цената е исто така релативно скапа. Слој од бакарна фолија е врзан во надворешниот слој на FR-4. Кога дебелината на бакар е 2 oz е завршена, таа се дефинира како дебела бакарна ПХБ плоча. Дебелината бакарна плоча има многу добри перформанси за продолжување, не е ограничена од температурата на обработка, високата точка на печење може да се користи при дување кислород, ниската температура непроменета кршливи и други жешки методи за заварување со печење, а исто така и заштита од пожар, се шири во незапаливи материјали, дебели бакарни ПХБ неговата дебелина е различна, специфичните прилики за примена се исто така многу различни.
 • Четири слоја 4OZ Тежок бакарен ПХБ што се користи за големи напојувања Четири слоја 4OZ Тежок бакарен ПХБ што се користи за големи напојувања
  Во надворешниот слој на FR-4 адхезија слој од бакарна фолија, кога дебелината на бакар е 20Z, таа се дефинира како дебела бакарна плочка, дебела бакарна плочка има одлични перформанси за продолжување, висока отпорност, висока температура, ниска температура, корозија отпор, така што електронските производи имаат подолг работен век и го поедноставуваат обемот на производот.
 • Тешка бакарна ПХБ од 10 слоја 4OZ за големо напојување Тешка бакарна ПХБ од 10 слоја 4OZ за големо напојување
  Која е дебелата бакарна плоча на ПХБ? Дебелата бакарна плоча се прикажува во процесот на чекање, со одреден технички праг и тешкотија на работа, а цената е исто така релативно скапа. Слој од бакарна фолија е врзан во надворешниот слој на FR-4. Кога дебелината на бакар е 2 oz е завршена, таа се дефинира како дебела бакарна ПХБ плоча. Дебелината бакарна плоча има многу добри перформанси за продолжување, не е ограничена од температурата на обработка, високата точка на печење може да се користи при дување кислород, ниската температура непроменета кршливи и други жешки методи за заварување со печење, а исто така и заштита од пожар, се шири во незапаливи материјали, дебели бакарни ПХБ неговата дебелина е различна, специфичните прилики за примена се исто така многу различни.
 • Дали знаете што е офорт со ПХБ? Дали знаете што е офорт со ПХБ?
  Офорт е техника за отстранување на материјал со помош на хемиска реакција или физички удар. Техниките на офорт може да се поделат на категории на влажно офорт и на суво офортување.
 • Технологија за монтирање на површина Технологија за монтирање на површина
  SMT е технологија на површинско склопување (технологија за површинска монтажа) (кратенка од Surface Mounted Technology), која е најпопуларна технологија и процес во индустријата за електронско склопување. или технологија за површинско монтирање.Тоа е технологија за поврзување на кола која не вметнува игла или кратка компонента за склопување на површината на олово (SMC / SMD, кинеска компонента за чип) на површината на плочата за печатено коло (Принтирано коло, ПХБ) или на површината на друга подлога , и заварени со повторливо заварување или заварување со потопување.
 • 8-слој 4OZ тешка бакарна плоча 8-слој 4OZ тешка бакарна плоча
  Која е дебелата бакарна плоча на ПХБ? Дебелата бакарна плоча се прикажува во процесот на чекање, со одреден технички праг и тешкотија на работа, а цената е исто така релативно скапа. Слој од бакарна фолија е врзан во надворешниот слој на FR-4. Кога дебелината на бакар е 2 oz е завршена, таа се дефинира како дебела бакарна ПХБ плоча. Дебелината бакарна плоча има многу добри перформанси за продолжување, не е ограничена од температурата на обработка, високата точка на печење може да се користи кога дува кислород, ниската температура непроменета кршливи и други методи за заварување со топла печење, а исто така и заштита од пожар, се шири во незапаливи материјали, дебели бакарни ПХБ неговата дебелина е различна, специфичните прилики за примена се исто така многу различни.
 • Четирите слоја од 2 OZ тешки бакарни ПХБ потекнуваат од најдобрата технологија во Кина Четирите слоја од 2 OZ тешки бакарни ПХБ потекнуваат од најдобрата технологија во Кина
  Во заштитата со ПХБ, слој од бакар се врзува на површината на fr-4. Кога се врши дебелина на бакар ≥ 2OZ, таа се дефинира како дебела бакарна плоча. Неговата дебелина е различна, вистинското употребливо место е исто така многу различно.
 • 10-слојната ПХБ плоча доаѓа од најдобрата технологија во Кина 10-слојната ПХБ плоча доаѓа од најдобрата технологија во Кина
  Повеќеслојната плоча генерално се дефинира како 10-слојна —- 20-слојна или погоре, што е потешко од традиционалната повеќеслојна обработка на колото, барањата за квалитет и доверливост се високи, главно се користат во комуникациска опрема, високи -крајни сервери, медицинска електроника, авијација, индустриска контрола, воени и други области.
Chat with Us

Испратете го вашето барање