Produktet e pllakave të qarkut të printuar me teknologjinë më të mirë dhe montimi i PCB-ve

Teknologjia më e mirëprodhuesit e pllakave të qarkut të printuar janë ofruesi i zgjidhjeve me një ndalesë tëAsambleja më e mirë e PCB-ve shërbim në bordin fleksibël të qarkut të printuar, PCB me bërthamë metalike, PCB qeramike, fr4 PCB, etj. Hetim i mirëpritur!

 • A e dini se çfarë është etching PCB? A e dini se çfarë është etching PCB?
  Etching është një teknikë për të hequr një material duke përdorur një reaksion kimik ose një ndikim fizik. Teknikat e gravurës mund të ndahen në kategoritë e gravurës së lagësht dhe të thatë.
 • Teknologjia e montimit në sipërfaqe Teknologjia e montimit në sipërfaqe
  SMT është teknologjia e montimit në sipërfaqe (teknologjia e montimit në sipërfaqe) (shkurtesa e Surface Mounted Technology), e cila është teknologjia dhe procesi më i popullarizuar në industrinë e montimit elektronik. Teknologjia e montimit të sipërfaqes së qarkut elektronik (Surface Mount Technology, SMT), e quajtur montimi në sipërfaqe ose teknologjia e montimit në sipërfaqe. Është një teknologji e lidhjes së qarkut që nuk vendos një kunj ose përbërës të montimit të sipërfaqes së plumbit të shkurtër (SMC / SMD, komponent i çipit kinez) në sipërfaqen e një bordi qarku të printuar (Pllaka e qarkut të printuar, PCB) ose në sipërfaqen e një nënshtrese tjetër , dhe saldohet me saldim periodik ose saldim me zhytje.
 • Pllakë bakri me 8 shtresa 4OZ Pllakë bakri me 8 shtresa 4OZ
  Çfarë është pllaka e trashë e bakrit PCB? Pllaka e trashë e bakrit shfaqet në procesin e pritjes, me prag të caktuar teknik dhe vështirësi operimi, dhe kostoja është gjithashtu relativisht e shtrenjtë. Një shtresë petë bakri është e lidhur në shtresën e jashtme të FR-4. Kur trashësia e bakrit është 2 oz, ajo përkufizohet si pllakë e trashë PCB e bakrit. Pllaka e trashë e bakrit PCB ka një performancë shumë të mirë shtrirjeje, nuk kufizohet nga temperatura e përpunimit, pika e lartë e pjekjes mund të përdoret kur fryn oksigjen, temperatura e ulët e pandryshuar Metodat e brishtë dhe të tjera të saldimit të pjekjes së nxehtë, si dhe parandalimi i zjarrit, përhapja në materiale jo të djegshme, trashësia e PCB-së së bakrit të trashë është e ndryshme, rastet specifike të aplikimit janë gjithashtu shumë të ndryshme.
 • Katër shtresa e PCB bakri të rëndë 2 OZ vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë Katër shtresa e PCB bakri të rëndë 2 OZ vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë
  Në izolimin me PCB, një shtresë bakri është e lidhur në sipërfaqen fr-4. Kur kryhet trashësia e bakrit ≥ 2OZ, ajo përcaktohet si pllakë e trashë bakri. Trashësia e saj është e ndryshme, vendi aktual i përdorshëm është gjithashtu shumë i ndryshëm.
 • Pllaka PCB me 10 shtresa vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë Pllaka PCB me 10 shtresa vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë
  Pllaka e qarkut me shumë shtresa përgjithësisht përkufizohet si një 10-shtresore —- 20 shtresa ose më lart, gjë që është më e vështirë se përpunimi tradicional i bordit të qarkut me shumë shtresa, kërkesat e tij për cilësinë dhe besueshmërinë janë të larta, të përdorura kryesisht në pajisjet e komunikimit, të larta -serverët fundorë, elektronika mjekësore, aviacioni, kontrolli industrial, fusha ushtarake dhe fusha të tjera.
 • PCB qeramike me film të trashë me një anë PCB qeramike me film të trashë me një anë
  Pllaka e qarkut të filmit të trashë, i njohur gjithashtu si bordi qarkor hibrid, formohet nga printimi i ekranit në nënshtresën e materialeve të ndryshme. Nënshtresa është kryesisht materiale qeramike alumini 96%.
 • PCB qeramike me film të trashë me një anë PCB qeramike me film të trashë me një anë
  Prodhues profesionist në Kinë për prodhimin e qeramikës me film të trashë.PCB me film të trashë, PCB qeramike
 • PCB qeramike me film të trashë me dy anë PCB qeramike me film të trashë me dy anë
  Prodhues profesionist në Kinë për prodhimin e qeramikës me film të trashë.
22222
Prodhuesi më i mirë PCB me shërbime montimi

prodhuesi më i mirë i PCB-ve fokusohet në zgjidhjen me një ndalesë në bordin e qarkut të printuar me porosi dheAsambleja e PCB.

Që nga fillimi, si prodhuesi i bordit të qarkut të printuar me më të mirëtAsambleja e PCB shërbimi në Azi, Best Technology ka qenë i përkushtuar për të qenë partneri juaj më i mirë i tabelave të qarkut të printuar me precizion të lartë, si p.sh. pllaka bakri të rëndë, PCB ultra të hollë, shtresa të përziera, TG të lartë, HDI, frekuencë të lartë (Rogers, Taconic) , bordi i kontrolluar me rezistencë, PCB me bërthamë metalike (MCPCB) si PCB alumini, PCB bakri dhe PCB qeramike (përçues bakri, AgPd, Au, etj) etj.


Jonëprodhuesit e pllakave të qarkut të printuar ofrojnë jo vetëm PCB& Prodhimi i MCPCB, por edhe duke përfshirë dublikimin e PCB, Inxhinieri& projektimi i procesit, menaxhimi i komponentëve& zgjidhje ndihmuese, montim i brendshëm i PCB-ve& integrimi i plotë i sistemit dhe teknologjia e montuar në sipërfaqe (SMT), montimi i plotë i produkteve& duke testuar.

LEXO MË SHUMË
LEXO MË SHUMË
Pse na zgjodhet ne?

Teknologjia më e mirëProdhuesit e pllakave të qarkut të printuar me më shumë se 15 vjet përvojë, përgjigjen gjithmonë brenda 12 orëve, me shërbimin më të mirë të montimit të PCB-ve me një çmim të mirë.

 • Politika e Cilësisë

  Cilësia e PCB-ve është thelbi i produkteve. Të gjithë inxhinierët& Djemtë e departamentit vital kanë më shumë se pesë vjet përvojë në industrinë e PCB-ve, ne ndjekim standardin e paracaktuar të PCB-së, si dhe me kërkesën speciale të klientëve.

 • Teknologjia e shtetit

  Shumica e inxhinierëve dhe operatorëve tanë kanë më shumë se dhjetë vjet përvojë në industrinë e PCB-ve, kështu që ne mund të prodhojmë speciale të tilla si pllakë bakri të rëndë 20 OZ, MCPCB me 4 shtresa, etj.

 • Pajisjet

  Ne blemë shumë makineri të avancuara, të artit të shtetit& pajisje për prodhimin dhe kontrollin e PCB-ve për të përmirësuar cilësinë e pllakave tona.

 • Aftësia

  Ne vazhdojmë të përmirësojmë MCPCB tonë, PCB FR4& FPC& Nivelet e prodhimit të PCB-ve qeramike për të marrë rezultate të kënaqshme nga klientët dhe ne.

Rreth prodhuesve të pllakave të qarkut të printuar të teknologjisë më të mirë

Garancia e cilësisë së pllakës së qarkut të printuar me porosi

Prodhuesi më i mirë i PCB me porosi të Teknologjisë, i themeluar më 28 qershor 2006, është një kompani e regjistruar në Hong Kong, e cila është fokusuar në ofruesin e zgjidhjeve me një ndalesë të FPC, PCB me fleksibilitet të ngurtë, MCPCB, FR4 PCB, PCB qeramike, PCB speciale si Heavy Copper ( deri në 20 OZ), PCB tepër i hollë (0,10, 0,15 mm) dhe shërbimi i montimit të PCB-ve.

Që nga fillimi i tij, si një shitës i bordit të qarkut të printuar (PCB) në Azi, Best Technology është përkushtuar për të qenë partneri juaj më i mirë i prodhuesit të PCB-ve të bordeve të qarkut të printuar të avancuar me precizion të lartë, të tilla si pllaka bakri të rëndë, PCB ultra të hollë, të përzier shtresa, TG e lartë, HDI, frekuencë e lartë (Rogers, Taconic), pllakë e kontrolluar me impedancë, PCB me bërthamë metalike (MCPCB) si PCB alumini, PCB bakri dhe PCB qeramike (bakër përcjellës, AgPd, Au, etj) etj.

Ne ofrojmë jo vetëm PCB& Prodhimi i MCPCB por edhe duke përfshirë dublikim të PCB-ve, Inxhinieri& projektimi i procesit, menaxhimi i komponentëve& zgjidhje ndihmuese, montim i brendshëm i PCB-ve& integrimi i plotë i sistemit, teknologjia e montuar në sipërfaqe (SMT) dhe montimi i plotë i produkteve& duke testuar.

 • 2006+
  Themelimi i kompanisë
 • 500+
  Personeli i kompanisë
 • 28900+
  Zona e fabrikës
 • OEM
  Zgjidhje me porosi OEM
LEXO MË SHUMË
Kasë e pllakës së qarkut të printuar me porosi

Cilësi e besueshme për të përmbushur klientët tanë

 • Më 11 korrik, na vizitoi një klient i mrekullueshëm nga Gjermania
  Më 11 korrik, kishim një klient të mrekullueshëm nga Gjermania që na vizitoi këtë mëngjes, në fakt Peter, menaxheri ynë i përgjithshëm dhe Tiffany, shitësja jonë sapo vizituan kompaninë e tij një muaj më parë në Frankfurt. Kësaj here Klienti vizitoi zyrën tonë, FPC, fabrikën SMT dhe hëngri një drekë të shijshme me ne. Për më tepër, ai na dha më shumë projekte duke përfshirë edhe PCB Qeramike.Faleminderit për mbështetjen e tij të madhe dhe ne do të jemi të përkushtuar për t'u ofruar klientëve tanë produkte dhe shërbime gjithnjë e më të kënaqshme.
 • Ne kishim një klient nga SHBA që na vizitoi më 25 korrik 2019
  Ne kishim një klient nga SHBA që na vizitoi më 25 korrik 2019. Ai vizitoi fabrikën tonë SMT dhe FPC dhe ishte i lumtur të shihte punëtorët tanë me përvojë në punëtori të pastra, produkte të dërgesës së shpejtë me sigurimin e cilësisë.
 • Një porosi nga Australia negocioi projektin e tij me Best Technology
  Një nga klientët tanë të mrekullueshëm, vizitoi kompaninë tonë më 3 Prill 2019.Klienti tha se Best Technology vlerësohej si një furnizues i çmuar i produkteve me cilësi të shkëlqyeshme që plotësonin saktësisht kërkesat e tyre.Ai shqyrtoi kërkesat për PCB që do të kërkoheshin për nevojat e tyre aktuale të prodhimit dhe na ofroi vlerësimet e produkteve të kërkuara për këto projekte.
LIKONI ME PRODHUESIN MË TË MIRË të PCB-ve

Thjesht lini emailin ose numrin tuaj të telefonit në formularin e kontaktit në mënyrë që ne t'ju dërgojmë një ofertë falas për gamën tonë të gjerë të dizajneve!

Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj