Disa PCB duhet të montohen me disa pjesë mekanike dhe ndërprerës membranash, kjo nuk është problem për ne që të ndihmojmë klientin të montojë pjesët mekanike dhe çelësin e membranës në bordet e PCB.

 

Pavarësisht montimit të pjesëve mekanike, montimeve optike, prototipave të shpejta, montimeve të paneleve të energjisë, ndriçuesve, mekanizmave mjekësorë ose çdo lloj caktimi mekatronike, ne jemi të pajisur me teknologji të përmirësuar për montimin elektromekanik afatgjatë dhe afatshkurtër.

 

Nëse dëshironi të merrni shërbimin më të shpejtë të montimit mekanik, mund të na zgjidhni ne si inxhinierët më të mirë për të zhvilluar ose prodhuar produktet tuaja të kërkuara.


Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj