Teknologjia më e mirë me shumicëfr4 prodhues PCBe specializuar në shumë lloje të pllakës fr4 dhe ofron shërbimin e montimit të PCB-ve fr4 që nga viti 2006. Ju lutemi kontaktoni Best Technologyfr4 bord furnizuesit në çdo kohë dhe merrni kuota!


FR-4, është një destinacion i pranuar gjerësisht i shkallës ndërkombëtare për të laminuar me epoksi të përforcuar me tekstil me fije qelqi që është rezistent ndaj flakës (vetë-shuarës). Pas shtimit të një shtrese bakri në njërën ose secilën anë të FR4, ajo bëhet Copper Clad Laminate (CCL), dhe ky është materiali bazë jopërçues për bordin e qarkut të printuar normalisht (PCB). Bordi i qarkut të printuar që përdor FR4 si material bazë do të emërtohet si"FR4 PCB".


Pllaka me shumicë fr4 pcb përdoret për të mbështetur dhe lidhur në mënyrë mekanike komponentët elektronikë duke përdorur rrugë përçuese, gjurmë ose gjurmë sinjali të gdhendura nga nënshtresa e petëzuar e veshur me bakër. Ndonjëherë, PCB quhet gjithashtu Printed Wiring Board (PWB) ose bordi i instalimeve elektrike me gravurë nëse nuk janë shtuar komponentë elektronikë shtesë.


Seritë e produkteve më të mira të teknologjisë përmbajnë nënprodukte të shumta. Tonaprodhuesi i fr4 i kushton vëmendje të madhe integritetit dhe reputacionit të biznesit. Ne kontrollojmë rreptësisht cilësinë dhe koston e prodhimit të prodhimit. Të gjitha këto garantojnë që pllaka fr4 është e besueshme për cilësinë dhe e favorshme për çmimin.


Seria më e mirë e pllakave fr4 është e disponueshme në një gamë të gjerë llojesh dhe specifikash. Prodhuesi Best Technology fr4 zgjedh me kujdes lëndët e para cilësore. Kostoja e prodhimit dhe cilësia e produktit do të kontrollohen rreptësisht. Kjo na mundëson të prodhojmë fr4 PCB i cili është më konkurrues se produktet e tjera në industri. Ka përparësi në performancën e brendshme, çmimin dhe cilësinë.


 • PCB bakri të rëndë me 12 shtresa me maskë saldimi të kuqe PCB bakri të rëndë me 12 shtresa me maskë saldimi të kuqe
  Këto PCB me 12 shtresa janë krijuar për t'i bërë ballë kushteve të temperaturës dhe presionit të lartë. Materiali kryesor i përdorur është poliimidi; është një material organik me rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë. Pllaka e rëndë e bakrit me pllaka PCB me 12 shtresa hodhi themelet për qarqet moderne elektronike të automobilave. Ato ndihmojnë për të mbajtur gjurmët e ndërlidhjeve të besueshme. Ato kanë një sërë përdorimesh, të tilla si montimi i sistemeve elektronike të ndezjes, ngasja elektronike, njësitë e kontrollit të transmisionit, sistemet e navigimit dhe komponentët e tjerë të automjetit.
 • 12 shtresa bakri të rëndë 4OZ për furnizime të mëdha me energji Furnizuesi& prodhuesit | Teknologjia më e mirë 12 shtresa bakri të rëndë 4OZ për furnizime të mëdha me energji Furnizuesi& prodhuesit | Teknologjia më e mirë
  Çfarë është pllaka e trashë e bakrit PCB? Pllaka e trashë e bakrit shfaqet në procesin e pritjes, me prag të caktuar teknik dhe vështirësi operimi, dhe kostoja është gjithashtu relativisht e shtrenjtë. Një shtresë petë bakri është e lidhur në shtresën e jashtme të FR-4. Kur trashësia e bakrit është 2 oz, ajo përkufizohet si pllakë e trashë PCB e bakrit. Pllaka e trashë e bakrit PCB ka një performancë shumë të mirë shtrirjeje, nuk kufizohet nga temperatura e përpunimit, pika e lartë e pjekjes mund të përdoret kur fryn oksigjen, temperatura e ulët e pandryshuar Metodat e brishtë dhe të tjera të saldimit të pjekjes së nxehtë, si dhe parandalimi i zjarrit, përhapja në materiale jo të djegshme, PCB e trashë bakri trashësia e saj është e ndryshme, rastet specifike të aplikimit janë gjithashtu shumë të ndryshme.
 • Produktet PCB të bakrit të rëndë me 10 shtresa 4OZ | Teknologjia më e mirë Produktet PCB të bakrit të rëndë me 10 shtresa 4OZ | Teknologjia më e mirë
  Pllaka e trashë PCB e bakrit është një pllakë speciale dhe Best Technology Co., Ltd. është e angazhuar t'u ofrojë klientëve produktet më të përshtatshme dhe inovative dhe shërbimin më të kënaqshëm.
 • Cilësia më e mirë ai me 14 shtresa të PCB bakri të rëndë 4OZ vjen nga teknologjia më e mirë në fabrikën e Kinës Cilësia më e mirë ai me 14 shtresa të PCB bakri të rëndë 4OZ vjen nga teknologjia më e mirë në fabrikën e Kinës
  Çfarë është pllaka e trashë e bakrit PCB? Pllaka e trashë e bakrit shfaqet në procesin e pritjes, me prag të caktuar teknik dhe vështirësi operimi, dhe kostoja është gjithashtu relativisht e shtrenjtë. Një shtresë petë bakri është e lidhur në shtresën e jashtme të FR-4. Kur trashësia e bakrit është 2 oz, ajo përkufizohet si pllakë e trashë PCB e bakrit. Pllaka e trashë e bakrit PCB ka një performancë shumë të mirë shtrirjeje, nuk kufizohet nga temperatura e përpunimit, pika e lartë e pjekjes mund të përdoret kur fryn oksigjen, temperatura e ulët e pandryshuar Metodat e brishtë dhe të tjera të saldimit të pjekjes së nxehtë, si dhe parandalimi i zjarrit, përhapja në materiale jo të djegshme, PCB e trashë bakri trashësia e saj është e ndryshme, rastet specifike të aplikimit janë gjithashtu shumë të ndryshme.
 • PCB me 8 shtresa të bakrit të rëndë 2OZ vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë PCB me 8 shtresa të bakrit të rëndë 2OZ vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë
  Çfarë është pllaka e trashë e bakrit PCB? Pllaka e trashë e bakrit shfaqet në procesin e pritjes, me pragun e caktuar teknik dhe vështirësinë e funksionimit, dhe kostoja është gjithashtu relativisht e shtrenjtë. Një shtresë petë bakri është e lidhur në shtresën e jashtme të FR-4. Kur trashësia e bakrit është 2 oz, ajo përkufizohet si pllakë e trashë PCB e bakrit. Pllaka e trashë e bakrit PCB ka një performancë shumë të mirë të zgjatjes, nuk kufizohet nga temperatura e përpunimit, pika e lartë e pjekjes mund të përdoret kur fryn oksigjen, temperatura e ulët e pandryshuar Metodat e brishtë dhe të tjera të saldimit të pjekjes së nxehtë, si dhe parandalimi i zjarrit, përhapja në materiale jo të djegshme, PCB e trashë bakri trashësia e saj është e ndryshme, rastet specifike të aplikimit janë gjithashtu shumë të ndryshme.
 • Katër shtresa PCB bakri të rëndë 4OZ të përdorura në furnizime të mëdha me energji elektrike Katër shtresa PCB bakri të rëndë 4OZ të përdorura në furnizime të mëdha me energji elektrike
  Në shtresën e jashtme të ngjitjes FR-4, një shtresë petë bakri, kur trashësia e bakrit është 20Z, përkufizohet si tabelë e trashë qark bakri, bordi qarku i trashë prej bakri ka performancë të shkëlqyeshme shtrirjeje, rezistencë të lartë, temperaturë të lartë, temperaturë të ulët, korrozion rezistencë, në mënyrë që produktet elektronike të kenë një jetë më të gjatë shërbimi dhe të thjeshtojnë vëllimin e produktit.
 • PCB bakri të rëndë 10 shtresash 4OZ për furnizim të madh me energji elektrike PCB bakri të rëndë 10 shtresash 4OZ për furnizim të madh me energji elektrike
  Çfarë është pllaka e trashë e bakrit PCB? Pllaka e trashë e bakrit shfaqet në procesin e pritjes, me pragun e caktuar teknik dhe vështirësinë e funksionimit, dhe kostoja është gjithashtu relativisht e shtrenjtë. Një shtresë petë bakri është e lidhur në shtresën e jashtme të FR-4. Kur trashësia e bakrit është 2 oz, ajo përkufizohet si pllakë e trashë PCB e bakrit. Pllaka e trashë e bakrit PCB ka një performancë shumë të mirë të zgjatjes, nuk kufizohet nga temperatura e përpunimit, pika e lartë e pjekjes mund të përdoret kur fryn oksigjen, temperatura e ulët e pandryshuar Metodat e brishtë dhe të tjera të saldimit të pjekjes së nxehtë, si dhe parandalimi i zjarrit, përhapja në materiale jo të djegshme, PCB e trashë bakri trashësia e saj është e ndryshme, rastet specifike të aplikimit janë gjithashtu shumë të ndryshme.
 • A e dini se çfarë është etching PCB? A e dini se çfarë është etching PCB?
  Etching është një teknikë për të hequr një material duke përdorur një reaksion kimik ose një ndikim fizik. Teknikat e gravurës mund të ndahen në kategoritë e gravurës së lagësht dhe të thatë.
 • Teknologjia e montimit në sipërfaqe Teknologjia e montimit në sipërfaqe
  SMT është teknologjia e montimit në sipërfaqe (teknologjia e montimit në sipërfaqe) (shkurtesa e Surface Mounted Technology), e cila është teknologjia dhe procesi më i popullarizuar në industrinë e montimit elektronik. Teknologjia e montimit të sipërfaqes së qarkut elektronik (Surface Mount Technology, SMT), e quajtur montimi në sipërfaqe ose teknologjia e montimit në sipërfaqe. Është një teknologji e lidhjes së qarkut që nuk vendos një kunj ose përbërës të montimit të sipërfaqes së plumbit të shkurtër (SMC / SMD, komponent i çipit kinez) në sipërfaqen e një bordi qarku të printuar (Pllaka e qarkut të printuar, PCB) ose në sipërfaqen e një nënshtrese tjetër , dhe saldohet me saldim periodik ose saldim me zhytje.
 • Pllakë bakri me 8 shtresa 4OZ Pllakë bakri me 8 shtresa 4OZ
  Çfarë është pllaka e trashë e bakrit PCB? Pllaka e trashë e bakrit shfaqet në procesin e pritjes, me prag të caktuar teknik dhe vështirësi operimi, dhe kostoja është gjithashtu relativisht e shtrenjtë. Një shtresë petë bakri është e lidhur në shtresën e jashtme të FR-4. Kur trashësia e bakrit është 2 oz, ajo përkufizohet si pllakë e trashë PCB e bakrit. Pllaka e trashë e bakrit PCB ka një performancë shumë të mirë shtrirjeje, nuk kufizohet nga temperatura e përpunimit, pika e lartë e pjekjes mund të përdoret kur fryn oksigjen, temperatura e ulët e pandryshuar Metodat e brishtë dhe të tjera të saldimit të pjekjes së nxehtë, si dhe parandalimi i zjarrit, përhapja në materiale jo të djegshme, trashësia e PCB-së së bakrit të trashë është e ndryshme, rastet specifike të aplikimit janë gjithashtu shumë të ndryshme.
 • Katër shtresa e PCB bakri të rëndë 2 OZ vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë Katër shtresa e PCB bakri të rëndë 2 OZ vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë
  Në izolimin me PCB, një shtresë bakri është e lidhur në sipërfaqen fr-4. Kur kryhet trashësia e bakrit ≥ 2OZ, ajo përcaktohet si pllakë e trashë bakri. Trashësia e saj është e ndryshme, vendi aktual i përdorshëm është gjithashtu shumë i ndryshëm.
 • Pllaka PCB me 10 shtresa vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë Pllaka PCB me 10 shtresa vjen nga teknologjia më e mirë në Kinë
  Pllaka e qarkut me shumë shtresa përgjithësisht përkufizohet si një 10-shtresore —- 20 shtresa ose më lart, gjë që është më e vështirë se përpunimi tradicional i bordit të qarkut me shumë shtresa, kërkesat e tij për cilësinë dhe besueshmërinë janë të larta, të përdorura kryesisht në pajisjet e komunikimit, të larta -serverët fundorë, elektronika mjekësore, aviacioni, kontrolli industrial, fusha ushtarake dhe fusha të tjera.
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj