Një shtresë e thjeshtë e njëanshmeMCPCB përbëhet nga një bazë metalike (zakonisht alumini ose aliazh bakri), Shtresa dielektrike (jopërçuese), Shtresa e qarkut të bakrit, komponentët IC dhe maskë saldimi.


Dielektriku prepreg siguron transferim të shkëlqyeshëm të nxehtësisë nga folia dhe përbërësit në pllakën bazë, duke ruajtur izolimin e shkëlqyer elektrik. Pllaka bazë prej alumini/bakri i jep substratit integritet mekanik të njëanshëm dhe shpërndan dhe transferon nxehtësinë në një lavaman, sipërfaqe montimi ose drejtpërdrejt në ajrin e ambientit.


MCPCB me një shtresë mund të përdoret me montim në sipërfaqe dhe çip& komponentët e telit dhe siguron rezistencë termike shumë më të ulët se FR4 PWB. Bërthama metalike ofron një kosto më të ulët se nënshtresat qeramike dhe lejon sipërfaqe shumë më të mëdha se nënshtresat qeramike.


Seria MCPCB nga Best Technology është krijuar në bazë të përpjekjeve të pandërprera. Produktet tonaProdhuesi MCPCB me materiale të mira, teknologji të avancuar të prodhimit dhe teknika të shkëlqyera të prodhimit përdoren në prodhimin e produkteve të kozmetikës së përhershme. Eshte punim shume i mire dhe cilesor dhe shitet mire ne tregun vendas. Nëse jeni duke kërkuar një profesionistFurnizuesit e MCPCB, mirë se vini të vizitoni prodhuesin e teknologjisë më të mirë MCPCB.


Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj