Pangalusna Téhnologi Printed Circuit Board Produk & Majelis PCB

Téhnologi pangalusnaprodusén circuit board dicitak mangrupakeun panyadia solusi hiji-eureun tinaassembly PCB pangalusna jasa dina papan sirkuit dicitak fléksibel, PCB inti logam, PCB keramik, fr4 PCB, jsb Wilujeng sumping panalungtikan!

  • Naha anjeun terang naon PCB etching? Naha anjeun terang naon PCB etching?
    Étsa nyaéta téhnik pikeun miceun bahan maké réaksi kimia atawa dampak fisik. Téhnik étsa bisa dibagi kana kategori étsa baseuh jeung etsa garing.
  • Surface dipasang Téhnologi Surface dipasang Téhnologi
    SMT teh téhnologi assembly permukaan (teknologi ningkatna permukaan) (singketan tina Surface dipasang Téhnologi), nu téhnologi pang populerna jeung prosés di assembly éléktronik industry.Electronic circuit téhnologi assembly permukaan (Surface Gunung Téhnologi, SMT), disebut permukaan ningkatna. atawa surface mounting technology.It mangrupakeun téhnologi sambungan circuit nu instno pin atawa pondok kalungguhan komponén assembly permukaan (SMC / SMD, komponén chip Cina) dina beungeut hiji circuit board dicitak (Citak Circuit Board, PCB) atawa beungeut substrat séjén. , sarta dilas ku las kumat atawa las immersion.
  • 8-Lapisan 4OZ plat tambaga beurat 8-Lapisan 4OZ plat tambaga beurat
    What is the PCB plat tambaga kandel? The plat tambaga kandel dipintonkeun dina prosés antosan, kalawan bangbarung teknis tangtu jeung kasusah operasi, sarta biaya ogé kawilang mahal. Lapisan foil tambaga kabeungkeut dina lapisan luar FR-4. Nalika ketebalan tambaga geus 2oz geus réngsé, mangka diartikeun salaku kandel tambaga PCB plate.PCB plat tambaga kandel boga kinerja extension pohara alus, teu diwatesan ku suhu processing, titik baking tinggi bisa dipaké nalika oksigén niupan, hawa low unchanged. Metoda las baking rapuh sarta panas lianna, sarta ogé pencegahan seuneu, sumebar dina bahan non-combustible, kandel tambaga PCB ketebalan na béda, kasempetan aplikasi husus ogé béda pisan.
  • Opat lapisan 2 OZ tambaga beurat PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina Opat lapisan 2 OZ tambaga beurat PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina
    Dina PCB proofing, lapisan tambaga kabeungkeut dina beungeut fr-4. Nalika ketebalan tambaga ≥ 2OZ dilumangsungkeun, eta diartikeun plat tambaga kandel. Kandelna béda, tempat anu tiasa dianggo ogé béda pisan.
  • 10-lapisan dewan PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina 10-lapisan dewan PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina
    Papan sirkuit multi-lapisan umumna dihartikeun salaku 10-lapisan —— 20-lapisan atanapi saluhureuna, anu langkung hese tibatan pamrosésan papan sirkuit multi-lapisan tradisional, syarat kualitas sareng reliabilitasna luhur, utamina dianggo dina alat komunikasi, tinggi. -server tungtung, éléktronika médis, aviation, kontrol industri, militér jeung widang lianna.
  • Hiji Sided Film Kandel Keramik PCB Hiji Sided Film Kandel Keramik PCB
    Papan sirkuit pilem kandel, ogé katelah papan sirkuit hibrid, dibentuk ku percetakan layar dina substrat bahan anu béda. Substrat utamana 96% bahan keramik alumina.
  • Hiji Sided Film Kandel Keramik PCB Hiji Sided Film Kandel Keramik PCB
    Produsén profésional di Cina pikeun nyieun pilem kandel keramik.Kandel pilem PCB, Keramik PCB
  • Ganda Sisi Kandel Film Keramik PCB Ganda Sisi Kandel Film Keramik PCB
    Produsén profésional di Cina pikeun nyieun pilem kandel keramik.
22222
Produsén Pcb Pangalusna Sareng Jasa Majelis

Theprodusén PCB pangalusna museurkeun kana solusi hiji-eureun di custom dicitak circuit board naMajelis PCB.

Saprak awal, salaku produsén circuit board dicitak jeung pangalusnaMajelis PCB jasa di Asia, Téhnologi Best geus dedicated ka keur pasangan pangalusna anjeun sateuacanna,-precision tinggi dicitak circuit boards, kayaning papan tambaga beurat, PCB ultra-ipis, lapisan dicampur, TG tinggi, HDI, frékuénsi luhur (Rogers, Taconic) , Impedansi dikawasa dewan, Metal Core PCB (MCPCB) kayaning Aluminium PCB, Tambaga PCB, sarta PCB Keramik (konduktor Tambaga, AgPd, Au, jsb) jeung saterusna.


Urangprodusén circuit board dicitak nyadiakeun teu ukur PCB& manufaktur MCPCB, tapi ogé kaasup duplicating PCB, Téknik& desain prosés, manajemén komponén& solusi sourcing, PCB di-imah assembly& integrasi sistem pinuh, sarta téhnologi permukaan dipasang (SMT), assembly produk pinuh& nguji.

MACA DEUI
MACA DEUI
Naha milih urang?

Téhnologi pangalusnapabrik papan sirkuit dicitak kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman, salawasna ngabales dina 12 jam, kalawan layanan assembly PCB pangalusna kalawan harga alus.

  • Kawijakan Kualitas

    Kualitas PCB mangrupikeun inti produk. Kabéh insinyur& guys departemén vital gaduh leuwih ti lima taun pangalaman dina industri PCB, urang nuturkeun nepi ka standar PCB standar, kitu ogé kalayan pamundut husus klien '.

  • Art-of-nagara Téhnologi

    Kalolobaan insinyur sarta operator urang boga leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina industri PCB, sangkan bisa ngahasilkeun husus kayaning 20 OZ dewan tambaga beurat, 4 lapisan MCPCB, jsb

  • Parabot

    Urang dibeuli loba canggih, mesin seni-of-nagara& alat pikeun manufaktur PCB, sarta mariksa, pikeun ngaronjatkeun kualitas papan urang.

  • Kamampuh

    Kami terus ningkatkeun MCPCB kami, FR4 PCB& FPC& tingkat manufaktur PCB keramik pikeun meunangkeun hasil nyugemakeun ti konsumén jeung diri urang sorangan.

Ngeunaan Téhnologi Best produsén circuit board dicitak

Custom Printed Circuit Board Quality jaminan

Produsén pcb adat Téhnologi Pangalusna, ngadeg tanggal 28 Juni 2006, mangrupikeun perusahaan anu kadaptar di Hong Kong anu fokus kana panyadia solusi hiji-eureun FPC, Rigid-flex PCB, MCPCB, FR4 PCB, Keramik PCB, PCB Husus sapertos Tambaga Beurat ( nepi ka 20 OZ), PCB ipis tambahan (0,10, 0,15mm), sarta jasa assembly PCB.

Saprak awalna, salaku padagang papan sirkuit dicitak (PCB) di Asia, Téhnologi Pangsaéna parantos didédikasikeun pikeun janten pasangan produsén PCB pangsaéna anjeun tina papan sirkuit dicitak precision tinggi, sapertos papan tambaga beurat, PCB ultra-ipis, dicampur. lapisan, TG tinggi, HDI, frékuénsi luhur (Rogers, Taconic), impedansi dikawasa dewan, Metal Core PCB (MCPCB) kayaning Aluminium PCB, Tambaga PCB, sarta PCB keramik (konduktor Tambaga, AgPd, Au, jsb) jeung saterusna.

Urang nyadiakeun teu ukur PCB& manufaktur MCPCB tapi ogé kaasup duplicating PCB, Téknik& desain prosés, manajemén komponén& solusi sourcing, PCB di-imah assembly& integrasi sistem pinuh, téhnologi permukaan dipasang (SMT), sarta assembly produk pinuh& nguji.

  • 2006+
    Ngadegkeun pausahaan
  • 500+
    tanaga pausahaan
  • 28900+
    Wewengkon pabrik
  • OEM
    solusi custom OEM
MACA DEUI
Custom Printed Circuit Board Case

kualitas dipercaya pikeun minuhan konsumén urang

  • Dina 11 Juli, urang kungsi customer Heboh ti Jerman dilongok kami
    Dina 11 Juli, urang kungsi customer Heboh ti Jerman dilongok kami isuk ieu, kanyataanna Peter, manajer umum urang jeung Tiffany, salesgirl urang ngan dilongok parusahaan na sabulan katukang di Frankfurt. Waktos ieu Palanggan nganjang ka kantor kami, FPC, pabrik SMT sareng tuang siang anu enak sareng kami. Salajengna, anjeunna masihan kami langkung seueur proyék ogé kalebet PCB Keramik.Hatur nuhun pikeun rojongan hébat sarta kami bakal dedicated ka nyadiakeun konsumén urang jeung beuki loba satisfying produk jeung jasa.
  • Kami ngagaduhan hiji palanggan ti AS anu nganjang ka kami dina 25 Juli 2019
    Kami ngagaduhan hiji palanggan ti AS anu nganjang ka kami dina 25 Juli 2019. Anjeunna nganjang ka pabrik SMT sareng FPC kami sareng anjeunna bagja ningali pagawé anu berpengalaman di bengkel anu jelas, produk pangiriman gancang kalayan jaminan kualitas.
  • A adat ti Australia disawalakeun proyék-Na jeung Best Téhnologi
    Salah sahiji klien kami anu saé, nganjang ka perusahaan kami dina 3 April 2019.Palanggan nyarios yén Téknologi Pangsaéna diapresiasi salaku panyadia hargana produk kualitas anu saé anu nyumponan saratna.Anjeunna ngalangkungan sarat PCB anu diperyogikeun pikeun kabutuhan produksi ayeuna sareng nyayogikeun perkiraan produk anu diperyogikeun pikeun proyék-proyék ieu.
HUBUNGI sareng PRODUSEN PCB BEST

Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun