• Ngeunaan Téhnologi Best

    Téknologi Pangalusna, ngadegkeun tanggal 28 Juni 2006, mangrupikeun perusahaan anu kadaptar di Hong Kong anu fokus kana panyadia solusi hiji-eureun FPC, Rigid-flex, MCPCB, FR4 PCB, PCB Keramik, PCB Khusus sapertos Tambaga Heavy (nepi ka 20 OZ). ), PCB tambahan ipis (0,10, 0,15mm), sarta jasa assembly PCB.


    Saprak awal, salaku dicitak circuit board (PCB) ngajual di Asia, Best Téhnologi dedicating janten pasangan pangalusna anjeun sateuacanna,-precision tinggi circuit boards dicitak, kayaning papan tambaga beurat, PCB ultra ipis, lapisan dicampur, TG tinggi, HDI, frékuénsi luhur (Rogers, Taconic), impedansi dikawasa dewan, Metal Core PCB (MCPCB) kayaning Aluminium PCB, Tambaga PCB, sarta PCB keramik (konduktor Tambaga, AgPd, Au, jsb) jeung saterusna.

    Anu kami nyayogikeun henteu ngan ukur PCB& manufaktur MCPCB, tapi ogé kaasup duplicating PCB, Téknik& desain prosés, manajemén komponén& solusi sourcing, PCB di assembly imah& integrasi sistem pinuh, téhnologi permukaan dipasang (SMT), assembly produk pinuh& nguji.


    Kalolobaan insinyur sarta operator urang boga leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina industri PCB, sangkan bisa ngahasilkeun husus kayaning 20 OZ dewan tambaga beurat, 4 lapisan MCPCB, jsb Dina waktu nu sarua, urang dibeuli loba canggih, seni-of- mesin kaayaan& alat pikeun manufaktur PCB, mariksa, pikeun ngaronjatkeun kualitas papan urang. 

    Ayeuna kamampuan sungut urang nyaéta 260,000 suku pasagi (28,900 méter pasagi), langkung ti 1,000 papan anu béda bakal réngsé. Urang ogé nyadiakeun layanan expediate, ku kituna papan urgent bisa shipped kaluar dina 24 jam.

    • 2006+
      Ngadegkeun pausahaan
    • 500+
      tanaga pausahaan
    • 28900+ Wewengkon pabrik
    • OEM
      solusi custom OEM
    Taros Kami

    Produk kami parantos kéngingkeun seueur sertifikasi dina hal kualitas sareng inovasi.

    Wilujeng sumping di kontak kami iraha wae mun anjeun peryogi sababaraha jenis circuit board, tur anjeun bakal nempo sabaraha waktos jeung duit anjeun bakal disimpen, jeung anjeun salawasna nampi naon hayang.

    9E, Jindacheng Bld, Center Rd Shajing Town, Bao'an District Shenzhen

    HUBUNGI KAMI
    Ngan tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa ngintunkeun anjeun kutipan gratis pikeun rupa-rupa desain kami!
    Chat with Us

    Kirim panalungtikan anjeun