Mesin las Pcb Board

VR

assembly PCB na soldering nyaéta prosés utama ngolah Majelis PCB. Ieu ngandung harti yén sababaraha komponén teu bisa Isro ngaliwatan gelombang soldering alatan prosés desain, bahan luhur, atawa henteu mampuh tahan hawa tinggi, nu kudu ngagunakeun beusi soldering listrik pikeun soldering manual. The PCB assembly na soldering tina colokan-di umumna dipigawé sanggeus soldering gelombang tina dewan PCB diselapkeun réngsé, ku kituna disebut processing pos-las.


Henteu ngan ngalakukeun komponén assembly na soldering, tapi urang ogé bisa nyadiakeunjasa soldering PCB, urang tiasa solder kabel sarta kawat dina papan PCB. Pamakéan penting séjén nyaéta yén assembly manual bisa adequately inspected ku parabot inspeksi optik otomatis tur merlukeun teknisi pikeun pariksa panempatan maranéhanana sarta noel up sagala masalah soldering. Sababaraha panyambungna gunung permukaan ogé tiasa meryogikeun pamariksaan manual sareng touch-up.


Komponén anu langkung alit anu tiasa "ngambang" nalika reflow atanapi rawan ngahubungkeun solder ogé peryogi ngabersihan manual ku teknisi.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese