Téhnologi pangalusna boronganfr4 produsén PCBhusus dina rupa-rupa dewan fr4 sarta nyadiakeun layanan assembly fr4 PCB saprak 2006. Mangga ngahubungan Téhnologi Bestpapan fr4 suppliers iraha wae jeung meunang tanda petik!


FR-4, nyaéta tujuan kelas internasional anu ditarima sacara lega pikeun fiberglass bertulang epoxy laminated anu tahan seuneu (self-extinguishing). Saatos nambahkeun lapisan tambaga dina hiji atawa unggal sisi FR4, janten Tambaga Clad Laminate (CCL), sarta ieu bahan inti non-conductive pikeun circuit board ilaharna dicitak (PCB). Papan sirkuit anu dicitak nganggo FR4 salaku bahan inti bakal dingaranan salaku"FR4 PCB".


Borongan fr4 dewan pcb ieu dipaké pikeun mechanically ngarojong tur listrik nyambungkeun komponén éléktronik ngagunakeun jalur conductive, lagu atawa ngambah sinyal etched ti tambaga-clad laminate substrat. Sakapeung, PCB ogé dingaranan Printed Wiring Board (PWB) atanapi etching wiring board upami henteu aya komponén éléktronik tambahan anu diasupkeun.


runtuyan produk Téhnologi pangalusna ngandung sababaraha sub-produk. Urangprodusén fr4 nengetan hébat kana integritas jeung reputasi bisnis. Urang mastikeun ngadalikeun kualitas jeung biaya produksi produksi. Sadaya ieu ngajamin yén papan fr4 nyaéta kualitas-dipercaya sareng harga-harga.


Séri dewan fr4 pangsaéna sayogi dina rupa-rupa jinis sareng spésifikasi. Produsén Téhnologi Best fr4 taliti milih bahan baku kualitas. Biaya produksi sareng kualitas produk bakal dikawasa sacara ketat. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngahasilkeun fr4 PCB nu leuwih kalapa ti produk lianna di industri. Cai mibanda kaunggulan dina kinerja internal, harga, jeung kualitas.


  • 12 lapisan PCB tambaga beurat jeung topeng Solder beureum 12 lapisan PCB tambaga beurat jeung topeng Solder beureum
    PCB 12-lapisan ieu dirancang pikeun tahan suhu sareng kaayaan tekanan anu luhur. Bahan utama anu dianggo nyaéta polimida; éta mangrupa bahan organik jeung lalawanan panas tinggi. 12-lapisan plat PCB plat tambaga beurat diteundeun yayasan pikeun sirkuit éléktronik otomotif modern. Aranjeunna ngabantosan ngalacak interkonéksi anu tiasa dipercaya. Éta ngagaduhan rupa-rupa kagunaan, sapertos ngarakit sistem panyalaan éléktronik, nyetir éléktronik, unit kontrol transmisi, sistem navigasi, sareng komponen kendaraan sanés.
  • 12 lapisan 4OZ tambaga beurat pikeun suplai kakuatan badag Supplier& produsén | Téhnologi pangalusna 12 lapisan 4OZ tambaga beurat pikeun suplai kakuatan badag Supplier& produsén | Téhnologi pangalusna
    What is the PCB plat tambaga kandel? The plat tambaga kandel dipintonkeun dina prosés antosan, kalawan bangbarung teknis tangtu jeung kasusah operasi, sarta biaya ogé kawilang mahal. Lapisan foil tambaga kabeungkeut dina lapisan luar FR-4. Nalika ketebalan tambaga geus 2oz geus réngsé, mangka diartikeun salaku kandel tambaga PCB plate.PCB plat tambaga kandel boga kinerja extension pohara alus, teu diwatesan ku suhu processing, titik baking tinggi bisa dipaké nalika oksigén niupan, hawa low unchanged. Metoda las baking rapuh sarta panas lianna, sarta ogé pencegahan seuneu, sumebar dina bahan non-combustible, kandel tambaga PCB ketebalan na béda, kasempetan aplikasi husus ogé béda pisan.
  • 10-Lapisan 4OZ beurat tambaga PCB Produk | Téhnologi pangalusna 10-Lapisan 4OZ beurat tambaga PCB Produk | Téhnologi pangalusna
    Plat PCB tambaga kandel mangrupikeun piring khusus, sareng Best Technology Co., Ltd. komitmen pikeun nyayogikeun palanggan produk anu paling cocog sareng inovatif sareng jasa anu paling nyugemakeun.
  • Kualitas pangalusna anjeunna 14-lapisan 4OZ beurat tambaga PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina Factory Kualitas pangalusna anjeunna 14-lapisan 4OZ beurat tambaga PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina Factory
    What is the PCB plat tambaga kandel? The plat tambaga kandel dipintonkeun dina prosés antosan, kalawan bangbarung teknis tangtu jeung kasusah operasi, sarta biaya ogé kawilang mahal. Lapisan foil tambaga kabeungkeut dina lapisan luar FR-4. Nalika ketebalan tambaga geus 2oz geus réngsé, mangka diartikeun salaku kandel tambaga PCB plate.PCB plat tambaga kandel boga kinerja extension pohara alus, teu diwatesan ku suhu processing, titik baking tinggi bisa dipaké nalika oksigén niupan, hawa low unchanged. Metoda las baking rapuh sarta panas lianna, sarta ogé pencegahan seuneu, sumebar dina bahan non-combustible, kandel tambaga PCB ketebalan na béda, kasempetan aplikasi husus ogé béda pisan.
  • 8-lapisan 2OZ beurat tambaga PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina 8-lapisan 2OZ beurat tambaga PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina
    What is the PCB plat tambaga kandel? The plat tambaga kandel dipintonkeun dina prosés antosan, kalawan bangbarung teknis tangtu jeung kasusah operasi, sarta biaya ogé kawilang mahal. Lapisan foil tambaga kabeungkeut dina lapisan luar FR-4. Nalika ketebalan tambaga geus 2oz geus réngsé, mangka diartikeun salaku kandel tambaga PCB plate.PCB plat tambaga kandel boga kinerja extension pohara alus, teu diwatesan ku suhu processing, titik baking tinggi bisa dipaké nalika oksigén niupan, hawa low unchanged. Metoda las baking rapuh sarta panas lianna, sarta ogé pencegahan seuneu, sumebar dina bahan non-combustible, kandel tambaga PCB ketebalan na béda, kasempetan aplikasi husus ogé béda pisan.
  • Opat lapisan 4OZ beurat tambaga PCB dipaké dina catu daya badag Opat lapisan 4OZ beurat tambaga PCB dipaké dina catu daya badag
    Dina lapisan luar FR-4 adhesion lapisan tambaga foil, nalika ketebalan tambaga 20Z, eta diartikeun salaku kandel tambaga circuit board, tambaga kandel circuit board boga kinerja extension alus teuing, résistansi tinggi, suhu luhur, suhu low, korosi. résistansi, supados produk éléktronik gaduh umur jasa anu langkung panjang, sareng nyederhanakeun volume produk.
  • 10 lapisan 4OZ beurat tambaga PCB pikeun catu daya badag 10 lapisan 4OZ beurat tambaga PCB pikeun catu daya badag
    What is the PCB plat tambaga kandel? The plat tambaga kandel dipintonkeun dina prosés antosan, kalawan bangbarung teknis tangtu jeung kasusah operasi, sarta biaya ogé kawilang mahal. Lapisan foil tambaga kabeungkeut dina lapisan luar FR-4. Nalika ketebalan tambaga geus 2oz geus réngsé, mangka diartikeun salaku kandel tambaga PCB plate.PCB plat tambaga kandel boga kinerja extension pohara alus, teu diwatesan ku suhu processing, titik baking tinggi bisa dipaké nalika oksigén niupan, hawa low unchanged. Metoda las baking rapuh sarta panas lianna, sarta ogé pencegahan seuneu, sumebar dina bahan non-combustible, kandel tambaga PCB ketebalan na béda, kasempetan aplikasi husus ogé béda pisan.
  • Naha anjeun terang naon PCB etching? Naha anjeun terang naon PCB etching?
    Étsa nyaéta téhnik pikeun miceun bahan maké réaksi kimia atawa dampak fisik. Téhnik étsa bisa dibagi kana kategori étsa baseuh jeung etsa garing.
  • Surface dipasang Téhnologi Surface dipasang Téhnologi
    SMT teh téhnologi assembly permukaan (teknologi ningkatna permukaan) (singketan tina Surface dipasang Téhnologi), nu téhnologi pang populerna jeung prosés di assembly éléktronik industry.Electronic circuit téhnologi assembly permukaan (Surface Gunung Téhnologi, SMT), disebut permukaan ningkatna. atawa surface mounting technology.It mangrupakeun téhnologi sambungan circuit nu instno pin atawa pondok kalungguhan komponén assembly permukaan (SMC / SMD, komponén chip Cina) dina beungeut hiji circuit board dicitak (Citak Circuit Board, PCB) atawa beungeut substrat séjén. , sarta dilas ku las kumat atawa las immersion.
  • 8-Lapisan 4OZ plat tambaga beurat 8-Lapisan 4OZ plat tambaga beurat
    What is the PCB plat tambaga kandel? The plat tambaga kandel dipintonkeun dina prosés antosan, kalawan bangbarung teknis tangtu jeung kasusah operasi, sarta biaya ogé kawilang mahal. Lapisan foil tambaga kabeungkeut dina lapisan luar FR-4. Nalika ketebalan tambaga geus 2oz geus réngsé, mangka diartikeun salaku kandel tambaga PCB plate.PCB plat tambaga kandel boga kinerja extension pohara alus, teu diwatesan ku suhu processing, titik baking tinggi bisa dipaké nalika oksigén niupan, hawa low unchanged. Metoda las baking rapuh sarta panas lianna, sarta ogé pencegahan seuneu, sumebar dina bahan non-combustible, kandel tambaga PCB ketebalan na béda, kasempetan aplikasi husus ogé béda pisan.
  • Opat lapisan 2 OZ tambaga beurat PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina Opat lapisan 2 OZ tambaga beurat PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina
    Dina PCB proofing, lapisan tambaga kabeungkeut dina beungeut fr-4. Nalika ketebalan tambaga ≥ 2OZ dilumangsungkeun, eta diartikeun plat tambaga kandel. Kandelna béda, tempat anu tiasa dianggo ogé béda pisan.
  • 10-lapisan dewan PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina 10-lapisan dewan PCB asalna tina téhnologi pangalusna di Cina
    Papan sirkuit multi-lapisan umumna dihartikeun salaku 10-lapisan —— 20-lapisan atanapi saluhureuna, anu langkung hese tibatan pamrosésan papan sirkuit multi-lapisan tradisional, syarat kualitas sareng reliabilitasna luhur, utamina dianggo dina alat komunikasi, tinggi. -server tungtung, éléktronika médis, aviation, kontrol industri, militér jeung widang lianna.
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun