Tg hartina Kaca Suhu Transisi. Salaku flammability of printed circuit board (PCB) nyaéta V-0 (UL 94-V0), jadi lamun hawa ngaleuwihan nilai Tg ditunjuk, dewan bakal robah tina kaayaan glassy kana kaayaan rubbery lajeng fungsi PCB bakal kapangaruhan.

Upami suhu damel produk anjeun langkung luhur tibatan normal (130-140C), maka kedah nganggo bahan PCB High Tg anu> 170C. sarta populér PCB nilai luhur nyaéta 170C, 175C, sarta 180C. Biasana nilai Tg papan sirkuit FR4 kedah sahenteuna 10-20C langkung luhur tibatan suhu produk. Lamun 130TG dewan, hawa gawé bakal leuwih handap 110C; lamun make 170 dewan TG tinggi, lajeng hawa kerja maksimum kudu leuwih handap 150C.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun