Hiji lapisan basajan tina single-sidedMCPCB diwangun ku basa logam (biasana aluminium, atawa alloy tambaga), Diéléktrik (non-konduktor) Lapisan, Lapisan Circuit Tambaga, komponén IC jeung solder mask.


The diéléktrik prepreg nyadiakeun mindahkeun panas unggulan ti foil sareng komponenana kana plat dasar, bari ngajaga isolasi listrik alus teuing. Dasar aluminium / plat tambaga méré integritas mékanis substrat single-sided, sarta distributes sarta mindahkeun panas ka tilelep panas, ningkatna permukaan atawa langsung kana hawa ambient.


The Single-Lapisan MCPCB bisa dipaké kalawan permukaan Gunung tur chip& komponén kawat sarta nyadiakeun lalawanan termal leuwih handap FR4 PWB. Inti logam nyayogikeun biaya anu langkung handap tibatan substrat keramik sareng ngamungkinkeun daérah anu langkung ageung tibatan substrat keramik.


Runtuyan MCPCB ti Téhnologi Best dijieun dumasar kana usaha unremitting. Produk urangprodusén MCPCB kalawan bahan alus, téhnologi produksi canggih, jeung téhnik manufaktur rupa dipaké dina produksi produk makeup permanén. Éta tina workmanship rupa jeung kualitas alus sarta ogé dijual di pasar domestik. Lamun Anjeun keur pilari profésionalsuppliers MCPCB, Wilujeng sumping didatangan produsén Best Technology MCPCB.


Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun